Drömmer mig bort lite...

Har knappt hunnit komma hem från min senaste semester och redan är jag inne på resebolagens siter. Ett år kvar till nästa semester, ett helt långt år...
För ett år sedan den här tidpunkten var vi på Phi Phi och hade det underbart. Vill tillbaka!
Har liksom ingenting att se fram emot nu, känns väldigt tråkigt....
Sommarsemester nästa år är inget att tänka på då Mannen i mitt liv jobbar hela somrarna med golfbanan.
Så, det får bli en långresa igen nästa höst. Men det är ett helt år kvar...
Är inne och har hittat resor till Bangkok i oktober nästa år, 12 månader kvar. Mycket hinner hända på den tiden, men till solen, värmen, maten, folket vill jag i alla fall. Till Phi Phi...

I går åkte världens bästa lillebror tillbaka till Bequia i Karibien. Så himla avundsjuk på honom. Ända till maj-juni nästa år är han borta och jag känner redan en enorm saknad.

Alek - var rädd om dig!


.


Jag har blivit med bil

Tjoho! Jag har blivit med bil!
Jag är numera (nåja på måndag) ägare av en Renault Clio av årsmodell 2000.
Den är vit och har gått 7000 mil.
Den är jättesöt!
Vit är kanske inte min favoritfärg på bil, men det går inte att vara kräsen på färger när man ska köpa beg. bil.
Provkörde i går och den gick riktigt fort. Ska ju ändå bara skrutta runt i den mellan jobbet och hemmet så det kommer att bli kanonbra!
Dessutom "fick" jag ett par nya skor i dag också... Fick av mig själv! Sköna OCH fina!

Räkorna och aiolin är inköpta, sprit och breezer är nedpackat!
Hörs efter helgen....


Friday it is

Ha, I am back!
Vill bara säga att det äntligen är FREDAG! De senaste veckorna har gått i rasande fart, och nu är det åter igen fredag. Efter att ha flängt än hit och än dit de senaste 6 helgerna så ska det bli skönt att bara vara hemma.
Dock väntar party ikväll och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli jätteroligt att gå ut i Kungälv ikväll för det var verkligen länge sedan. Förferra med Jea, Nicke, Pälle och Leif. Christian har herrmiddag hemma!

Annars så känns det som om jag stressar igenom mitt liv just nu. Jag stressar på mornarna, har hur mycket som helst att göra på jobbet (jätteroligt!), jag stressar på kvällen. När jag väl lägger mig är jag såå trött jag att slocknar på en gång.

I morgon har jag en dejt med mannen i mitt liv!!!!

Har tagit ett klokt beslut om att sluta på ett av gymen där jag instruerar. Det blir förmycket! Så efter jul kommer jag inte att ha morgon- och lunchpass längre och det känns som om en stor sten fallit från mitt hjärta. Det blir för stressigt med de passen och jag blir inte det minsta motiverad av att endast ha 2-3 deltagare/pass, om det ens kommer några. Däremot skall jag gå en core-instruktör utbildning om två veckor och köra ett core-pass på gymet i Kungälv där jag kör. Summan av kardemumman blir att jag tisdagar kör spinning 60 min + core 30 minuter. Fredagar har jag en Body Pump-klass på samma gym. Resterande dagar kan jag träna själv eller kanske t o m ägna till hem, familjen, vänner och hunden. Kanske att jag t o m slutar stressa hit och dit?


Min lilla bil har dött. Min Nissan Micra från 1983 har kastat in handduken.

Det har varit lite meckigt den senaste veckan att få i hop det logistiskt, men skam den som ger sig.

I denna stund blir jag förmodligen ägare till en Renaul Clio av årsmodell 00! Bara 7000 mil har den gått och vi var och provkörde den i går! Den var jättefin, bensinsnål och pigg! Och den hade en fungerande radio! Lyxigt tycker jag som kört en skrutt-bil en längre tid!

Ska bli väldigt skönt med en "riktig" bil med airbag och som jag vet startar på mornarna. Micran var alltid som att spela lite på lotto, ska den starta i dag eller inte?

Jag stortrivs med mitt jobb, jag har världens bästa pojkvän och jag har underbara vänner.
Jag trivs väldigt bra med livet just nu....

Trevlig helg och många kramar!
Sorry för blogg-torkan, förhoppningsvis är inspirationen tillbaka nu!
Snart

...kommer uppdatering!
Lite mycket att komma i kapp här på jobbet och hemma!
Men jag lever, mår bra och har haft det alldeles uuunderbart,

Kramar


Framme: Hainan

Æntligen framme i Hainan som æven beskrivs som Kinas Hawaii. En tyfon har hærjat hær i flera dagar men har nu dragit in øver Vietnam men den har satt tydliga spår... Vi kom sent igår eftermiddag till ett varmt Hainan och hotellet ær något i værldsklass!!
I dag har vi chillat vid poolen då det varit 5 meter høga vågor i havet och befolkningen håller som bæst på att græva fram solstolarna efter tyfonen. Vi ær alla vældigt røda just nu... Solskyddsfaktor, vad ær det?!?

I dag fyller mamma 50 så vi har børjat dagen med champagnefrukost - me like!

Hoppas allt ær bra med er dær hemma!
Många kramar från oss alla!

Bilder finns på Christians facebook-sida!

Beijing

Dag 4 (?) på semestern och vi har en dag kvar att spendera i Beijing innan vi drar vidare mot solen och værmen i Haiana.
Allt ær superbra - vi har shoppat, varit på muren, besøkt Sommarpalatsen, Himmelska fridens torge, temple of heaven mm. Vi æter gott och bor bra, dessutom ær det vældigt behaglig temperatur... Me like!

Kram till er alla!