Blogg

Lillebror Aleksander har startat en ny blogg om vintern, livet och tillvaron i Karibien.
Läs mer på: http://aleksanderiparadiset.blogspot.com/

Detta gör ju inte att man blir mindre ressugen.... Suck!

Skit-tisdag

Hade en riktig skit-dag i går, hörde faktiskt på radion att tisdagar är veckans mest meningslösa dagar, den har liksom inget syfte - samma sak kände jag igår....
Vaknade 07:38, jag brukar nästan vara på jobbet då. Hann varken med frukost eller Kungälvsposten (går att jämföra med Tidningen Härjedalen på torsdagarna).
Hade dock en rätt trevlig dag på jobbet innan det var dags för tisdagsspinningen, vanligtvis den bästa på hela veckan. Jag har i säkert två månader haft fullt pass, i går kom den 12 stycken varav 8 cyklar ekade tomma. Ny uppvärmningslåt, där discanten (stavas det så) inte fungerade och det enda som hördes var rösten, ingen musik. Men som den erfarna instruktören jag är (tihi) så låtsades jag inte om det utan cyklade vidare.  De tre första låtarna passade inte alls och ingenting stämde. Kanske hade det med att göra att jag kände mig oinspirerade och knappt kunde cykla i kapp, benen kändes som stockar och orken och konditionen som bortblåst.
För att få upp stämningen i salen satte på jag min gamla skiva som vi kört i några veckor och allt blev bra för några sekunder så head setet exploderade!!!!!!! Tur att det bara var 12 deltagare som var med, det hade kunna varit 20 deltagare som blev döva.... Fick fortsätta utan headset och min röst försvann när det var 3 låtar kvar.
Lagomt till nedvarvningen säger en av deltagarna "jag tror det brinner", så sant, en frän stickande brandlukt spred sig i spinningsalen. Snabbt springer jag och hämtar en av anläggningens personal som inte kan hitta någon eld. Stänger dock av fläkten och då inser vi att fläkten har brunnit, är kaputt eller vad som. Break broke broken är den i alla fall....
Avslutar snabbt passet och ber en tyst bön att deltagarna ska komma tillbaka nästa tisdag....
Hade pass i måndags för söta Stina som var sjuk och allt var klockrent, hur kan det vända så på 24 timmar.
Tog mig en promenad med världens bästa när jag kom hem. Glömde reflexvästen (eftersom vi bor på landet utan vägbeslysning är detta ett måste) och frös som bara den så kände jag att det är lika bra att gå hem och glömma den här skit-dagen....

Summan av det hela är att jag behöver gå på andra spinningklasser och få inspiration, men när 17 ska man hinna detta.
Ikväll ska jag iväg och göra julkort med tjejerna och träffar Maria som kommit hem från skola/praktik på Irland. Roligt roligt!

Om 10 dagar åker C till Björnrike för jobb december och januari. Klart att jag uppmuntrar honom att åka iväg och jobba och så, men det blir så tomt så tomt hemma. Albin ska vara kvar hos mig för att göra livet smidigare för C däruppe. Tur att jag får lite sällskap i alla fall...

Nästa vecka åker Jea, Malin och Martin till Thailand och jag är så avundsjuk att jag skulle kunna börja gråta. Jag vill också, jag behöver detta. Men nej då....

För jag är inte bitter just nu eller???

Kraaam

Tjejmiddag

Tack Nina, Katarina, Helena och Stina för en urmysig kväll igår!
Tjejmiddag var temat och det blev väldigt god mat, skratt och prat. Mer sånt!

Nike-Konvent i Stockholm den 26-27 januari är även bokat! Sovplatser hos Majsan för mig och Helena är kirrade, ska bli såå roligt!

C är nu iväg på volleybollmatch och jag får väl bege mig till skogs med hundarna. I morgon åker lilla Loppan hem och jag tror att Albin kommer att tycka att det är skönt att allt blir som vanligt här hemma igen.
Dessutom ser mitt hem ut som om en tornado dragit förbi. Städa är det sista jag är sugen på, men men....

Kanske åka ner och kolla på Cs match?            

GRATTIS

Grattis Malin och Martin som i fredags blev man och hustru!
Hoppas att ni kommer att ha många lyckliga år framför er!

Kram från oss

Been away

Har varit på en roadtrip i Dalsland. Jobb i Åmål och Färgelanda. Bodde galant på Stadshotellet i Åmål.
Hemma med nyfixade naglar och trötta hundar efter en lång skön kvällspromenad. Har glömt att tala om att vi är hundvakt till Loppan den här veckan. En glad med enveten Jack Russell tjej - jag tror faktiskt att Albin längtar tills hon åker hem och det blir lugnt här hemma igen...
Snön ligger vit och fin på marken, jag längtar faktiskt efter att få åka skidor nu...
Snart helg, det ska bli skönt!

6 år

Höll ju på att glömma, jag och C firar ju 6 år i helgen! Inte klokt vad tiden går...
Det som började som en flirt, var meningen att det skulle bli en flirt, resulterade i något alldeles alldeles underbart!
Allt tack vare att strömmen gick på Forum...

Avundas er alla som är på Forum i helgen, ha det såå jätteroligt!

Christian, tack för 6 alldeles fantastiska år!! Låt det bli minst 100 år till.... Du är den bäste!

Ahh!

I dag ska jag äntligen får min nya kudde - i födelsedagspresent fick jag nämligen en  Hästens Anatomiska sovkudde av mormor och morfar. I dag ska den inhandlas av C som ska till Göteborg!
Sover lite konstigt på nätterna och jag hittar aldrig någon skön ställning med mina nuvarande billiga IKEA-kuddar (inget ont om IKEA) men jag ser fram emot vad Hästens kudde kan göra för mig....

Fredagmorgon och jag har redan hunnit varit iväg och haft en spinningklass. Längtar till jul då jag kommer att sluta ha 3 av mina 5 pass, det blir för mycket! Så inga pass på min anläggning här i Stenungsund. Ska bli såå skönt! Nu kan man lägga mera krut och ork på passen på anläggningen i Kungälv. Dessutom ska jag gå en instruktörsutbilning i Core och även köra en sådan klass efter jul.

Intensiv helg med andra ord. I morgonkväll ska vi även hem till Malin och Martin och äta Thai-gryta och prata Thailand inför deras och Jeanetthes resa till Phuket som 4 veckor (jag är inte alls avundsjuk!)

C har volleybollmatch på söndag och på söndageftermiddag kommer lilla Loppan, en Jack Russel-tik som ska hänga hos oss en vecka.
Det händer mycket just nu, I like!

Många kramar och hoppas ni får en fantastisk helg!

LYCKA

18:00 Gruppträning spinning 55 55 min Kattis Vallström Reservplatser finns BOKA


Jag blir så glad när jag ser att mina spinningpass är fullbokade!
Dessutom får jag ääääntigen inviga mina nya spinningskor i morgon som jag fick av Kärleken i födelsedagspresent! De är såå fina!

Ny spinninglista: (55 min)

1.Grove is in the heart - Dee-Lite
2. Voyage voyage - Kate Ryan
3. Big girl - Mika
4. Dancing with myself - Billy Idol
5. Popsong 2 - Blur
6. Elecrtic - Leila K
7. Partyremix - Abba
8. Shake that - Eminem
9. About you now - Sugerbabes
10. Enter sandman - Metallica
11. Fight for your right - Beastie Boys
12. Is there anyone out there - Melodie MC
13. Times like these - Jack Johnson
14. My way - Paul Potts

Välkomna!

TACK

TACK för alla SMS, kort, presenter, telefonsamtal, facebook-meddelanden och besök jag fått på min 30-årsdag!!!
Det blev en alldeles fantastisk dag - presenter, tårtor, besök, mys och kärlek, hotell, rosa drinkar och champagne, 3 rätters middag, överraskningsbesök vid midnatt mm mm.
Det känns faktiskt bra att fylla 30!

TACK ALLA SOM GJORDE MIN 30-ÅRS DAG OFÖRGLÖMLIG!

All min kärlek till er!

KRAMAR