Tisdag

Snart lång helg, så härligt!
I morgon efter jobbet drar jag, Christian och Albin norröver för att campera hos mamma och pappa över helgen. Extra roligt är att även lillebror kommer hem i morgon från äventyret Karibien.
Skall bli skönt med några lediga dagar, komma bort och få frisk luft. Vara ute och äta god mat....
God mat åts det på Grepvägen igår. Tacopaj med tomatsallad och gucamole, en riktig höjdare.

Först i morgon har jag ett frukostmöte i Gbg, vilket innebär att jag måste åka hemifrån tidigt tidigt, och eftersom jag är trött som jag vet inte vad under veckodagarna på mornarna (dock inte på helgerna) så ser jag inte fram emot att behöva kliva upp tidigare än tuppen...
Vi har sovit med fönstret öppet i natt, så skönt!

I dag har jag inhandlat fina nya ballerinaskor och 3 toppar på Gina Tricot - det var jag värd...

Träning ikväll, spinning och core. Har lite ny musik till spinningen som jag ser fram emot att prova leverera. Ett hopkok från helgens marathonspinning, hoppas deltagarna är laddade!

Kram Kram

Spinningmarathon

I dag har jag haft spinningmarathon!
Jag och en kille som heter Jimmy körde för full klass i 2 härliga svettiga timmar! Spinning när det är som bäst?
Deltagarna var fantastiska, sådan härlig känsla! Rysningarna på armarna kom flera gånger och alla gav verkligen 110% procent.
Vad är det egentligen som gör klasserna så olika? Ibland känns det bara halvdant, ibland helt fantastiskt... Varför blir det så, jag tror delvis att det beror på mig, hur taggad jag är och hur förberedd jag känner mig, men lite lägger jag även över på deltagarna. Jag vill att de ger mig 100% och gör de inte det så försvinner magin på något sätt...
I dag var det magiskt! Jag log så hela jag knappt kunde cykla. Hade kunnat cykla hur länge som helst, deltagarna tog mig upp till nya nivåer! Applåden när de 120 minutrarna var avverkade hade kunnat tina all snö i Härjedalen... Det gick inte ens att se ut genom fönsterrutorna för det var sådan imma.
De tokiga deltagarna ville ha passet "minst en gång i månaden" - Tack alla ni fantastiska!

Benen känns okej, har tagit mig en 7 km-promenad nu på kvällskvisten med vännen Maria och det var skönt att komma ut och mjukna upp benen lite. Benen känns lite trötta, annars mår kroppen tiptopp! Väldigt mycket träning den senaste veckan, i morgon blir det endast en promenad med hunden, återhämtning och uppladdning för tisdagens spinning och core-pass. Ska faktiskt bli skönt att vara ledig från både jobb och träning för på onsdag åker vi hem till Härliga Härjedalen för att njuta av några lediga dagar....

Många kramar!
         

Deklarerat

Deklarerat har vi gjort i dag, jag och Christian, och e-legitimerat oss, och allt är ivägskickat och klart.
Skönt skönt! Jag hade i år en massa restskatt som jag inte alls såg fram emot att betala men med lite lagliga avdrag så var den resten borttagen. Ser med spänning fram emot midsommar när pengarna trillar in på kontot!


Hörde jag...

Hörde jag ordet fredagsöl eller?

Träning och after work ikväll, mysigt!

Premiär!!!!!

I dag åt jag för första gången köttfärslimpa. Chefen bjöd på lunch på Stenungsbaden och köttfärslimpa stod på menyn.
Jag kan bara beskriva smaken som en kompakt pannbiff som plattats ut.
Allt har sin första gång...

Ska det vara så här?

Grillen är frampackad, sommardäcken på påsatta - väderstatus: 15 cm nysnö...

Urk och fy!

Barbro Eleonora

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
2008-04-03


KLARA!

Nu är våra ringar klara, fick det precis bekräftat... Äntligen får vi vara förlovade "på riktigt"...
Frågan är bara när vi skall hinna hämta dem. I dag har C träning och jag har en sen intervju. I morgon har jag träning. På fredag har jag träning. På lördag är jag på en träningsutbildning.

Det är mycket träning i vår familj just nu...

Kanske min blivande man får åka in till stan själv och hämta dem, vill ju ha dem NU!


Spinning och BP

Har två bra träningsdagar bakom mig, känner mig pigg i kroppen och inspirerad till mer träning.
I måndags hade den gode Jonas nackspärr och jag hade inte bättre för mig och kunde då gladeligen hoppa in som vikarie. Måndagar är, inget snack om saken, primetime och det var inte mindre än 41 träningssugna deltagare där (jämfört med mina 20 på fredagarna)!
Bra flyt i passet, hade dock vissa tekniska problem i början då stereon inte alls ville göra som jag hade tänkt. Rundgång och ingen volym är ingen höjdare på ett BP-pass, men en av deltagarna visade sig var teknisk och väl inne i rygglåten (låt 4) så hade det löst sig...
Grymt go på klassen, det är härligt när alla deltagarna är laddade och träningssugna.

Träningssugna var även mina spinningdeltagare i går. Tisdagar är mina kvällar och i går var det igen fullbokad klass. Många många stammisar som tar i för kung och fosterland. Rysningarna kom på sista låten när alla tog i, tjoade och gav järnet! Jag älskar mina tisdagar. You are my inspiration!
Coren efteråt går av bara farten, hinner knappt tänka för man är så uppe i varv efter spinningen. Bra ös även där, tjejerna och killarna pustade och stånkade och alla gjorde sitt bästa!

Medlemmarna på Sportlife Kungälv Centrum är fantastiska!

Träningsledig ikväll, det får bli en långpromenad med världens bästa Albin och sedan mys i soffan.

I morgon skall jag köra Katarinas spinning då hon ligger hemma i feber, stackarn - Get well soon!

På lördag skall jag på en Les Mills-utbildning som heter AIM och är något med att utvecklas som instruktör som jag verkligen ser fram emot! Man vill alltid bli bättre!!!!!!!

Fredagkväll - BP - med mina fantastiska "stammisar" som ställer upp i ur och skur....

Bra träningsvecka, känns skönt att vara i gång igen efter semestrar x 2, påsk och allt vad det varit....

27 april har jag Marathon-spinning, jag och någon mer, vet ej vem än så länge! Kul, 2 h spinning med två superladdade instruktörer!!! Välkomna!

Filmsugen

Är lite sugen på att krypa ner under en filt och titta på bra filmer (ja, jag vet, våren är här, men där jag bor spöregnar det och är både kallt och trist) och just nu skulle jag vilja se:

1. Into the wild
2. Flyga drake - jag älskade boken, hyser vissa förhoppningar på filmen också...

Film jag skulle kunna se igen:

JUNO - sköna repliker, skön attityd

Film jag önskar att jag inte sett:

27 dresses - jisses....

Någon annan som sett någon bra film på siståne?