Konferens

Får några få lugna minuter över här på jobbet. Vi har massor att göra för tillfället, och det är jätteroligt! Jag känner mig glad och inspirerad varje morgon jag går till jobbet och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har ett sådant omväxlande, ansvarsfull och roligt jobb.
Vi har verkligen massor att göra förtillfället, men ibland får man ta sig några minuter över till att bara vara, surfa runt och bara inte göra någonting...
Som tack för bra utfört jobb under 2007 så skall hela företaget åka till Turkiet en vecka på golfresa/konferens. Eftersom jag är den enda som inte spelar golf kommer jag att fylla mina dagar med träning, sol, promenader och bara vara. Några härliga böcker i en solstol.... Turkiet kommer inte att bjuda på 35 grader i mars men lika varmt som en normal sommardag i Sverige (de få dagar det inte regnar det vill säga) och det kan jag absolut leva med en vecka. Dessutom ska vi bo på ett spa-hotell och det känns som om att jag kanske ska hinna få in några behandlingar också... Det ska bli skönt, att komma bort.
Vilken tur för mig att jag även har supertrevliga kollegor också!!

Snart väntar spinning och core och jag är faktiskt laddad. Ny musik skall testas igen, jag tror att jag byter pass lite för ofta men jag gillar ny musik och jag kommer i håg att jag som deltagare uppskattade ny musik.
Så i dag är det det en blandning av Foo Fighters, Bon Jovi, Robyn, Lillasyster och Fall out boy - riktiga radio-hits, men det får bli så ibland....

Det är hääääärligt att Christian kommit hem också, nu mår jag BRA!Grym inspirationshelg

Vill bara lite snabbt berätta om min härliga träningshelg i Stockholm!
Massor av roliga inspirerande pass blev det...
Kom hem efter midnatt i natt och huvudet känns segt nu men kroppen är faktiskt riktigt fräsch, trots träningsdosen.
Var på en fantastisk föreläsning med Renata Chlumska där man blev inspirerad att testa sina gränser och att det faktiskt är möjligt att nå sina mål.
Jag hade ju ett mål för 2008 - och det var att det ska bli lugnare och mindre stressigt, tyvärr så ser det ut att gå åt pipsvängen... Men nog om det, grym träningshelg, jag är laddad till tusen och hoppas att jag själv blivit en bättre instruktör med nytt tänk efter helgen.
Ska hem och göra ett nytt spinningpass nu och förhoppningsvis så blir det riktigt bra. Sedan kommer jag även att få hemskickat ett spinningpass som jag var på i lördags. En superduktig tjej från Umeå hade en grym spinningklass som jag ska få!!!
Mer sånna här helger, mer inspiration!

Tack Maria för trevligt sällskap, god mat, fnitter, och sängplats!

Nu ska jag hem och börja med passet!!!!

Läget

Jag bloggar dåligt på grund av:

1) Jag har helt enkelt inte haft tid
2) Jag är alldeles för trött
3) Inte har haft någon dator hemma...

Men snart så!

I helgen väntar Nike Convetent i Stockholm.
Vi är 4 st taggade träningssugna tjejer som åker norröver till huvudstaden i eftermiddag. Inkvartering sker hos saknade vännen Majsa i Hägersten. Sedan väntar 6 pass per dag i Frescati-hallen. Hoppas även på en god middag i morgonkväll...

Christian kom hem igår, väldigt skönt att få hem honom. Nu får vi vara en familj igen!
Någon i Stockholm som har några roliga planer i morgonkväll? (Vi kommer säkert att vara jättepigga....)
Trevlig helg

Första helgen 2008

Första fredagen 2008 är här.
Känns som det var evigheter sedan det var nyårsafton men det är ju bara några dagar sedan.
Har dock ännu inte vant mig vid att skriva 2008 och har rivit inte mindre än tre kontrakt för att jag skrev fel årtal på dessa.
I helgen ska jag sitta på skolbänken, jag ska nämligen på en Anatomi och Fysiologi-utbilning i Sportlifes regi.
Det ska bli roligt men samtidigt känns det lite tråkigt att spendera hela helgen, 08-17 inomhus. Så sovmorgon kan man ju fetglömma i helgen...
Har haft fantastiska dagar uppe i Härjedalen samtidigt som jag tycker att det är väldigt skönt att komma hem till Kungälv också... Hemma är ju hemma, både där och här!

Dags att avverka de sista timmarna innan jag ska iväg och köra en BP-klass!!
Kram

Bästa kommentaren?!?

Björnrikegården, nyårsafton 2007, cirka tid: 18:30...

Kattis: Lillbror i Karibien hälsade till alla.....
A.T: Är det nyår i karibien också?
Kattis: ?????Nyårslöfte

Länge sedan jag avlade något nyårslöfte, men i år blev det, och detta ska jag väl banne mig kunna hålla.....

Jag lovar att jag under år 2008 skall lära mig att dricka vin! Så det så!

Kanske någon vill komma hem och träna med mig???