Önskar er alla....

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Julens planer:

- Träffa Christian och övriga familjen i Sveg
- Träffa vänner
- Åka skidor
- Rida med kusin Kajsa
- Träna
- Vara ute
- Äta god mat och dricka gott
- Fira nyår på Björnrike med gamla gänget
- Sova och varva ner, tänker inte stressa en enda minut
- Festa, juldagen i Sveg eller på Skalet??

Längtan är stor efter julledighet, kommer dock att ha jouren torsdag-fredag med mobilen och datorn i högsta hugg! Åker mot Härliga Härjedalen strax innan 09:00 i morgonbitti, ikväll har jag först en BP-klass, därefter mys med vännen Jea. Räkor och god dryck, kanske även svåger N och Pälle kommer förbi.

Julstressar faktiskt lite, trots att jag inte har en enda julklapp att handla... Man kan ju fråga sig varför egentligen... Dock har det blivit en vana att äta middag vid 22-tiden sedan Christian for, och den vanan får det banne mig bli ändring på efter nyår.

Hoppas att ni alla får en underbar jul och var rädda om varandra!
Kramar KattisRelease

17:40GruppträningPumprelease60 minKattis & KarinPlatser finnsBOKA


Så roligt det ska bli!!!!!!!

Alla är välkomna till det nya programmet! Det kommer att bli en kanon-release!
Musiken och övningarna börjar sitta....

Horoskop

Dagens horoskop:

Careful, not to overschedule yourself.

Stjärnorna kunde inte ha mer rätt...
Sedan i augusti har jag sagt att: det blir bättre efter jul... Nu är julen nära och jag tror fortfarande att det kommer att bli bättre = lugnare efter jul, jag tror verkligen det... Det måste....Onsdagen, 12 dagar innan jul....


Lite sugen blir man ju.....

Statusrapport Kungälv/Stenungsund: +2 grader och grått, det regnar ju i alla fall inte.....

Ikväll väntar långpromenad med vännen Maria!!!
Ny inspiration

Har varit på kvartalsutbildning med Les Mills i helgen, de som gör Body Pump, Body Combat, Body Balance, Body Jam, Body Vive och Body Attack (jag tror och hoppas jag fick med alla!).
Jag var i alla fall och fick ny musik till Body Pump, kommer var tredje månad, precis i rätt tid när man är som tröttast på musiken som man har.

Vad har ni att förvänta er då?
jobbigt - ja
musik - okej
träningsglädje - förhoppningsvis

Jag tyckte att bröst var otroligt jobbigt, likaså axlar, medans utfallslåten var okej. En ny grej var att under bicepslåten så ska man lägga på maaassor av ny vikt, biceps är ju en muskel där man kanske inte ökar särskilt ofta, nu har man chansen i slutet av låtet att öka, och då vill vi gärna att du ökar med 2,5 kg på varje sida??!?

Nästa torsdag ska jag och min platschef Karin ha hand om releasen av det nya passet! Kommer att bli grymt!
Nya kläder är beställda, pluggar låtarna för fullt just nu. Började i går och kan första och andra låten som rinnande vatten. Går vidare ikväll med två nya låter för att till helgen bara kunna finslipa teknik och utförande.

Ikväll kommer även nytt program till coren, varför måste allt komma samtidigt?
Dessa låtar kommer jag att lägga fokus på under jullovet då jag inte kommer att köra det nya programmet förrän i jannuari. Skönt!

Har ny spinningmusik också!
En blandning av the Attic, Millas Mirakel, Infernal, Ac/Dc, Backyard Babies och Scooter! Känns bra, har hittat tillbaka till varför jag tycker spinning är så ofantligt roligt!
Dags igen ikväll, förhoppningsvis följer vännen Pälle med!

Christian är uppe i Björnrike, åkte i söndags och det är lite tomt hemma. Tråkigast är att det är mörkt när man kommer hem. Ingen som är hemma och möter en. Som tur är så har jag ju Albin i alla fall, och om en tio dagar så åker vi ju upp till Härliga Härjedalen på "jullov"!


 


Tupperware

För någon vecka sedan var jag på mitt livs första Tupperware-party. Hade inga förväntningar och hade LOVAT mig själv och min sambo att inte köpa några löjligt dyra platsburkar, jag gick väl mest för att det brukar vara gott fika....
Jag kom hem med en sladdrig grej att ha i ugnen och micron och så har jag även tagit på mig att ha en demo. Hur dum och lättövertalad kan man vara? Jag som brukar vara stenhård och verkligen säga nej, jag bara mjäkade med och sa att visst kan jag bjuda hem några kompisar, släktningar what ever och ha en demo av tupperware-grejer....
Hur 17 ska jag klara mig ur det här, eller ska jag slå på stort och bjuda alla jag känner...
Man kanske kan avboka, det är ju trots allt en månad kvar innan det är "min" tur....

Varför är man så lättpåverkad??