Jag lovar...

Jag lovar...


Jag lovar att bli bättre på att uppdatera

Jag lovar att bli bättre på att uppdatera

Jag lovar!

Pojkarna har kommit hem från Björnrike, på grund av snöbristen! Det blir med andra ord ingen resa till Härliga Härjedalen i helgen men det ger mig två extra dagar på mig att köpa julklappar. Jag har inhandlat precis tre stycken!

Dessutom kan jag glädjande nog meddela att jag i dag har gett två stycken arbetslösa  personer ett fast arbete på två mycket bra företag! Jag känner mig stolt över mig själv!

Snart helg igen! I morgon ska jag iväg och äta lunchjulbord med tre st kunder/kollegor på Casino Cosmopol, nice! Middag med favorit-Ebba, David och höggravida Lena.
Var och snusade på nyfödda Tilde Vilda Helena Tveit Gustafsson i söndags på BB, hur söt som helst...

I dag fick jag ett brev från Svea Ekonomi - Inkasso: Det stod att inte hade betalat en räkning på 325:- och det hade nu gått till Inkasso. Vad som inte stod var vilket företag som hade skickat in räkningen till inkassoföretaget och sista datumet som räkningen skulle vara betalad var (håll i er nu) 2005-03-08 - något känns som om det inte stämmer.... Hm! En räkning som skulle vara betald för snart två år sedan...

I dag hade jag min Body Pump-klass på väldigt länge, hur roligt som helst, och mina "elever" var hur glada som helst! Kul!!!

Dags för ett bad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback