Äntligen fredag

Vill bara summera de senaste händelserna...
På skottdagen slog jag i alla fall till och frågade Christian "the big question" och ja, han svarade ja!

image162

Det blev en bra avslutning på en alldeles fantastisk resa!
Kan verkligen rekomendera Karibien för er som vill uppleva en semester utan en miljard svenskar men med god mat, turkost vatten, varmt, rena fina stränder och god dricka...

En natt bodde vi på det fina hotellet Friendship Bay Resort innan vi packade väskorna och flyttade till lillebrors hus. Inte lika vackert, men med en massa charm... Utsikten var dock bättre i lillebrors hus!
Vi åkte på två olika båtutflykter - en till St. Vincent där vi såg vart delar av "Pirates of the Caribean-filmerna" spelats in, vi ankrade vid en liten strand där vi var de enda turisterna och fick uppleva det verkliga Karibien. Vi hann även med ett besök vid ett fantastiskt vattenfall där inga andra var... Vackert!

En annan utflykt vi gjorde var över öppet vatten till Tobago Kays (dock inte att förväxla med Trindad & Tobago). I Tobago Kays bjöds det på kristallklart vatten, en stingrocka, sköldpaddor och fantastiska obebyggda öar. Bland annat var vi på ön på Johnny Depp, alias Kapten Jack Sparrow blir landsatt, galen och slutligen tänder eld på hela ön... Den ön såg vi!

Annars tillbringade vi lata dagar vid stranden! Inte fy skam det heller....

Men nu är vi hemma och har så varit sedan i söndags. Den fina bruna färgen försvinner med en rasande fart, men som tur är så åker jag till Turkiet nästa lördag för att förbättra den lite... En vecka till i solen!!!!

Helgen kommer att tillbringas på Tvetgatan, svärmor fyllde 60 i går och hon skall firas med stort kalas i morgon!! D

image163

TACK ALEK OCH STAFFAN för trevligt sällskap, god mat, sällskap och för att vi fick komma och våldgästa er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback