GOD JUL

Då var det dags att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Kommer att vara nere i Kungälv med Eriksson-släkten tills juldagsmorgonen då vi tar vår blåa bil och bränner upp till Stor-Sveg och julfirande med Vallströms-släkten.
Juldagskvällen ger mig ångest! Stanna i Sveg och träffa massor av gamla vänner jag inte sett på år och dar eller åka upp till vännerna i Björnrike.... Hm! Både alternativen låter roliga!!!

Ikväll blir det i alla fall lite spring på stan innan jag och svåger är värda någon god dryck på after work! C ska åka runt som tomten i dag till några vänner så han får väl ta en after julklappsutdelning eller något!
Gott ska det bli i alla fall! Hoppas att fler kan hänga på...

Det mesta på jobbet är avslutat, har några högar att ta tag i. Men man börjar se slutet i alla fall...

Från mig till er alla då - en riktigt god jul! Jag hoppas att snön kommer med tomten....

Kram Kattis

Äntligen

Äntligen har jag lagt upp länkar till mina favorit-siter.
Vet inte varför det inte blivit av tidigare.
Nu finns ni där i alla fall!

Regn i dag i Göteborg, och efter att i tre månader funderat på att köpa nya vindrutetorkare så slog svåger Nicklas till igår och kom hem från Volvo med den rätta sorten. Det gick fort till jobbet i dag, det var en helt annan känsla att köra när man faktiskt såg vägen... Tack Nicke!

Ett möte i dag bara, två ramavtal skall skrivas med två olika kunder, två anställningsbevis skall bli skickade, 10 st som har sökt jobb skall få ett "nej tack", ett body pump-pass att leda klockan 11:30, en kandidat skall få ett okej besked (kunden är intresserad men det finns inget jobb nu), en kandidat skall få ett nej som den kommer att ta mycket hårt... Hm, har lite att göra men ändå känner jag ingen stress. Tänkte t o m hinna gå tidigare i dag. Yeah right!

Mysig middag hos E & C i går. Lilla Mina somnade fort och hann med andra ord knappt snusa på henne. Söt som socker är hon.

Sovmorgon

I morse unnade jag mig sovmorgon! Så skönt. Var faktiskt inte inne på jobbet förrän vid halv nio... Passar på när chefen är i Sydafrika... :-) Seg flygresa hem i går, förseningar i Östersund vilket ledde till att jag trodde jag skulle missa planet till Gbg men när vi väl kom till Arlanda var mitt andra flyg över en timme försenad. Sent om siders kom jag i alla fall hem...
I dag skiner solen och jag tänker faktiskt gå ut och sätta mig på kajkanten nu några minuter och inandas lite frisk härlig havsluft. När vädret är så här i Göteborg, då tycker jag att det är fanastiskt...

Jag har drygt 4 julklappar kvar! Såg att det var kvällsöppet på fredagkväll i affärerna, på något sätt så hinner man alltid!

Kram

Snö

Kvart i fem steg jag upp i morse för att köra min snabba fina blåa bil till Landvetter och tre timmar senare landa i ett snöigt Östersund - underbart! I dag har snön fallit hela dagen och det är alldeles vitt och härligt ute! Mer snö!!!

Prick en vecka kvar till dopparedan

Helgen har som vanligt rusat iväg och just nu sitter jag och väntar på att min potatisgrantäng som är i ugnen ska bli klar, det luktar smarrigt!
Är precis nuduschad efter att ha varit och tränat Body Pump och kroppen är så här härligt trött och varm.
Har haft en myg helg med mina älsklingar! Några klappar inhandlades under trånga förhållanden i går, det är inte klokt vad med folk det var ute på gatorna i Göteborgs stad.
Hade en otroligt mysig fredag med vännerna i Kållered, väntar med spänning på att Lena ska tycka att "nu är det dags" och deras nya familjemedlem får se dagens ljus... snart snart!
Sköna långa promenader har det också blivit med lille Albin som i går träffade en tjej som löpte, gissa om det var kärlek?!? Han tyckte att det var alldeles alldeles underbart...
I morgon flyger jag upp till Östersund för att jobba lite, vara med på budgetmöte samt äta julbord! Nice! Var på julbord i fredags också med några kunder/kollegor - mycket gott!
Dags att duka bordet... Ha en bra dag!

Kram K

Göteborg

Göteborg


Ha ha, killen åker Wakeboard mitt inne i Göteborg! Coolt, det är ju en hel del vatten här!
(Bilden är tagen från
www.aftonbladet.se)

Jag lovar...

Jag lovar...


Jag lovar att bli bättre på att uppdatera

Jag lovar att bli bättre på att uppdatera

Jag lovar!

Pojkarna har kommit hem från Björnrike, på grund av snöbristen! Det blir med andra ord ingen resa till Härliga Härjedalen i helgen men det ger mig två extra dagar på mig att köpa julklappar. Jag har inhandlat precis tre stycken!

Dessutom kan jag glädjande nog meddela att jag i dag har gett två stycken arbetslösa  personer ett fast arbete på två mycket bra företag! Jag känner mig stolt över mig själv!

Snart helg igen! I morgon ska jag iväg och äta lunchjulbord med tre st kunder/kollegor på Casino Cosmopol, nice! Middag med favorit-Ebba, David och höggravida Lena.
Var och snusade på nyfödda Tilde Vilda Helena Tveit Gustafsson i söndags på BB, hur söt som helst...

I dag fick jag ett brev från Svea Ekonomi - Inkasso: Det stod att inte hade betalat en räkning på 325:- och det hade nu gått till Inkasso. Vad som inte stod var vilket företag som hade skickat in räkningen till inkassoföretaget och sista datumet som räkningen skulle vara betalad var (håll i er nu) 2005-03-08 - något känns som om det inte stämmer.... Hm! En räkning som skulle vara betald för snart två år sedan...

I dag hade jag min Body Pump-klass på väldigt länge, hur roligt som helst, och mina "elever" var hur glada som helst! Kul!!!

Dags för ett bad...

Nä nu...

...gör jag helg!
Är så uppdaterad att jag håller på att spricka av alla saker jag ska göra och hinna med under chefens frånvaro på 51 dagar...
Helg - det låter skönt!

Till mina pojkar

Längtar....


Himlars

 

Gudars skymning vad fort tiden går! Nu är det redan fredag igen och jösses vad skönt det ska bli med lite välförtjänt ledighet! Veckan har som vanligt gott med en rasande fart men den har inte varit lika uppbokad som den förra.

Har hunnit träna en massa och det har varit jätteskönt! Pump och spinning om vartannat. Från och med nästa vecka kommer jag att vara Pump-instruktör på torsdagar klockan 11:30 och det ska bli jätteroligt, det var ju ett tag sedan man instruerade men det kommer säkert att gå bra! Har nu fått låna dvd och skivor av chefs Jenny så nu är det plugg som gäller!

Jea har varit jätteduktig i veckan och hängt med och tränat på mitt gym, roligt att ha någon med sig för mina två tidigare trogna träningspolare har jag inte sett skymten av på länge…. (Pälle och Nicklas).

I helgen är det julklappsshopping som gäller! Har inte ens börjat om jag ska vara ärlig… Stressigt, med tanke på att nästa helg kommer jag att vara hos Kärleken i Björnrike och där blir inga klappar inhandlade... Fast det finns ju rätt mycket i shopen…

Ett stort grattis till familjen Tveit/Gustafsson som i natt fick en liten flicka! Som min svåger sa ”Den tösen kan ju få en grymbollkänsla med de generna” och det är väl bara att hålla med. Förmodligen var hon lagom tung och lagom lång J

Annars så ska jag i kväll träna spinning, i morgonbitti spinning och i morgonkväll tar mig förhoppningsvis en cider eller två med mina två före detta träningspolare J (Det här kommer jag att få äta upp…)

På torsdag nästa vecka åker vi upp till Björnrike och mina pojkar som jag inte träffat på över en månad då!!! Längtar massor! Stannar på söndagen i Sveg för att på måndagmorgon åka till huvudkontoret i Östersund och arbeta två dagar där! Intensiva dagar med budgetmöte och julbord, men roligt att lära känna dem där uppe lite bättre!

Och på söndag åker min chef Jenny till Sydafrika i 7,5veckor… Lite avundsjuk må jag säga men någon måste ju hålla ställningarna på kontoret och det får väl bli jag då… Mycket jobb blir det!

Dessutom håller jag på att bli knäpp och galen på allt regn som kommer ner! Fick höra i går på vår glögg-tillställning för kunder, anställda och kandidater, att de 5 första vintrarna i Göteborg är värst, sen vänjer man sig.... Härligt, då är det bara 4,5 vintrar kvar då innan jag har vant mig vid regn och blåst!!! 


Kram


70 minuter

Så lång tid tog det för mig i morse att ta mig till jobbet, att köra de ynka 20 km jag har dörr till dörr!
Ska det vara så....? Åkte hemifrån 06:50 och satte på datorn strax efter klockan 08:00! Hur ska det vara den dagen det har kommit lite snö på marken?
Dags för lunch snart! I går kväll gjorde jag "Tom Ka Gai" - thailändsk kyckling gryta med röd curry, ris och cashewnötter! Tyvärr så tog den röda curryn slut så det är inte lika starkt som det ska vara men men.
Rätt gott är det i alla fall!

Strul

Det har varit strul på blogg.se i helgen varav att mitt inlägg här nedanför har kommit in 3 grr!
Absolut ingen baktanke med det...
Nu ska jag bada badkar!

Julskyltning

Har precis varit ute på stan och tänkte kolla in årets julskyltning! Där jag kommer i från är det på "kvällen" det händer, det vill säga att "alla" är ute då, man kan köpa lotter där man kan vinna en virkad tavla eller något som man aldrig i livet skulle sätta upp och dessutom håller affärerna öppet.
Begav mig ut på staden Kungälv vid halv sex och döm om min förvåning när ALLT var stängt, det var jag och någon ensam stackare på stadens gågata, thats it! Snopet!
I dag har jag gått en riktigt långpromenad, fast det känns lite konstigt utan hunden må jag säga. Inte riktigt samma sak. Dock har jag en mp3-bok i lurarna (årets julklapp!!!) och det är riktigt riktigt bra att lyssna när man går! Just nu lyssnar jag på "Den döende Dandyn" av Mari Jungstedt, hon som är med i TV4s pinsamma förkväll. Bra på att skriva är hon i alla fall!
I dag har jag även varit och handlat mat för hela veckan så slipper man trängas med alla andra när man är trött efter jobbet. Vuxet så in i norden jag vet!
Snart måndag igen och om 11 dagar beger jag kosan norrut för en helg med mina pojkar i Björnrike!
Hörde förresten att jag redan stod medskriven i schemat på Björnrikegården under julveckan... Varför vara ledig när man kan jobba liksom...??? Hm!

November blev december

Så har vi på allvar gått in i julmånaden!
Regnet öser ner i dag och det kändes som om det blåste orkanvindar när jag var ute - jag förstår faktiskt inte hur jag ska stå ut med det här vädret till mars... Men på något sätt gör man tydligen det!
Var på ett fantastiskt julbord med Lysegården i torsdags.
Jag åt föjande:
- Räkor
- Aioli
-Julskinka
-Pepparrotssenap
-Gravad lax
-Gravlaxsås
- 3 st köttbullar
- Röd lök
- Löjrom
- Gräddfil
- 2 st digestivekex
- 3 st potatisar
- Lite ris a la malta
Kan ju informera att merparten av maten låg på räkorna, så himla gott!!!
Magen jobbade verkligen i högvarv hela natten på när jag satt på intervju med en systemutvecklare i går morse var jag tvungen att be om ursäkt över att min mage lät så mycket...  Men det var otroligt god mat på julbordet och jag hade äran att få sitta med Patrik och Bosse med tränar-Johan mitt emot så jag tror minsann jag drog högvinsten!
I går hadde jag laddat för en skön hemmakväll då jag varit på språng hela veckan! Kollade på Idol och låg invirad i filten. Lagom till Nyheterna klockan 22 somnade jag gott under täcket och vaknade av att telefonen ringde strax innan midnatt - lite chockad fick jag då gå in på text-tvn och kolla vem som vann. Helt rätt tycker jag att Markus vann, dock tycker jag att han är lite jobbig att titta på när han pratar när han håller på så mycket med armarna, men det kanske är hans grej!
I dag missade jag träningen klockan 10 på grund av att jag sov! Har väl aldrig sovit så länge på en lördag? Har varit en sväng ner på stan och nyss satte jag upp alla ljusstakar och stjärnor! Mysigt blev det, och ännu mysigare blir det när pojkarna kommer hem från Björnrike, om  3 veckor ungefär...
Ikväll ska jag till Malin och Martin på lite julfest! Roligt ska det bli!

Längtar efter mina pojkar... Massor!

Dessutom försöker jag få tag på Lillebror på Skypen men ingen där.

Har ni inte sett bilderna från där han är i Bequia, Västindien tycker jag att ni ska kolla in det. Man blir direkt ressugen igen...

www.aleksandervallstrom.blogg.se


I går fyllde världens sötaste Ebba hela 2 år! Till veckan ska jag dit med presenter.. Det ser jag fram emot!


Kram


November blev december

Så har vi på allvar gått in i julmånaden!
Regnet öser ner i dag och det kändes som om det blåste orkanvindar när jag var ute - jag förstår faktiskt inte hur jag ska stå ut med det här vädret till mars... Men på något sätt gör man tydligen det!
Var på ett fantastiskt julbord med Lysegården i torsdags.
Jag åt föjande:
- Räkor
- Aioli
-Julskinka
-Pepparrotssenap
-Gravad lax
-Gravlaxsås
- 3 st köttbullar
- Röd lök
- Löjrom
- Gräddfil
- 2 st digestivekex
- 3 st potatisar
- Lite ris a la malta
Kan ju informera att merparten av maten låg på räkorna, så himla gott!!!
Magen jobbade verkligen i högvarv hela natten på när jag satt på intervju med en systemutvecklare i går morse var jag tvungen att be om ursäkt över att min mage lät så mycket...  Men det var otroligt god mat på julbordet och jag hade äran att få sitta med Patrik och Bosse med tränar-Johan mitt emot så jag tror minsann jag drog högvinsten!
I går hadde jag laddat för en skön hemmakväll då jag varit på språng hela veckan! Kollade på Idol och låg invirad i filten. Lagom till Nyheterna klockan 22 somnade jag gott under täcket och vaknade av att telefonen ringde strax innan midnatt - lite chockad fick jag då gå in på text-tvn och kolla vem som vann. Helt rätt tycker jag att Markus vann, dock tycker jag att han är lite jobbig att titta på när han pratar när han håller på så mycket med armarna, men det kanske är hans grej!
I dag missade jag träningen klockan 10 på grund av att jag sov! Har väl aldrig sovit så länge på en lördag? Har varit en sväng ner på stan och nyss satte jag upp alla ljusstakar och stjärnor! Mysigt blev det, och ännu mysigare blir det när pojkarna kommer hem från Björnrike, om  3 veckor ungefär...
Ikväll ska jag till Malin och Martin på lite julfest! Roligt ska det bli!

Längtar efter mina pojkar... Massor!

Dessutom försöker jag få tag på Lillebror på Skypen men ingen där.

Har ni inte sett bilderna från där han är i Bequia, Västindien tycker jag att ni ska kolla in det. Man blir direkt ressugen igen...

www.aleksandervallstrom.blogg.se


I går fyllde världens sötaste Ebba hela 2 år! Till veckan ska jag dit med presenter.. Det ser jag fram emot!


Kram


November blev december

Så har vi på allvar gått in i julmånaden!
Regnet öser ner i dag och det kändes som om det blåste orkanvindar när jag var ute - jag förstår faktiskt inte hur jag ska stå ut med det här vädret till mars... Men på något sätt gör man tydligen det!
Var på ett fantastiskt julbord med Lysegården i torsdags.
Jag åt föjande:
- Räkor
- Aioli
-Julskinka
-Pepparrotssenap
-Gravad lax
-Gravlaxsås
- 3 st köttbullar
- Röd lök
- Löjrom
- Gräddfil
- 2 st digestivekex
- 3 st potatisar
- Lite ris a la malta
Kan ju informera att merparten av maten låg på räkorna, så himla gott!!!
Magen jobbade verkligen i högvarv hela natten på när jag satt på intervju med en systemutvecklare i går morse var jag tvungen att be om ursäkt över att min mage lät så mycket...  Men det var otroligt god mat på julbordet och jag hade äran att få sitta med Patrik och Bosse med tränar-Johan mitt emot så jag tror minsann jag drog högvinsten!
I går hadde jag laddat för en skön hemmakväll då jag varit på språng hela veckan! Kollade på Idol och låg invirad i filten. Lagom till Nyheterna klockan 22 somnade jag gott under täcket och vaknade av att telefonen ringde strax innan midnatt - lite chockad fick jag då gå in på text-tvn och kolla vem som vann. Helt rätt tycker jag att Markus vann, dock tycker jag att han är lite jobbig att titta på när han pratar när han håller på så mycket med armarna, men det kanske är hans grej!
I dag missade jag träningen klockan 10 på grund av att jag sov! Har väl aldrig sovit så länge på en lördag? Har varit en sväng ner på stan och nyss satte jag upp alla ljusstakar och stjärnor! Mysigt blev det, och ännu mysigare blir det när pojkarna kommer hem från Björnrike, om  3 veckor ungefär...
Ikväll ska jag till Malin och Martin på lite julfest! Roligt ska det bli!

Längtar efter mina pojkar... Massor!

Dessutom försöker jag få tag på Lillebror på Skypen men ingen där.

Har ni inte sett bilderna från där han är i Bequia, Västindien tycker jag att ni ska kolla in det. Man blir direkt ressugen igen...

www.aleksandervallstrom.blogg.se


I går fyllde världens sötaste Ebba hela 2 år! Till veckan ska jag dit med presenter.. Det ser jag fram emot!


Kram