Bubbel

Jag svalde nyss en stor klunk med diskmedelsvatten, jag vet, så onödigt, men jag trodde verkligen att det var ett glas med citron-lättdryck!
Nu, bränner det i halsen och bubblar lite lätt i magen, trots att jag druckit enorma mängder vanligt vatten, ätit några cashewnötter för att neutralisera det hela och borstat tänderna.
Men det står inget på flaskan om att det är farligt att få i sig så vi får väl hoppas att jag vaknar vid liv i morgon.... Men fy vad äckligt det var!
Det bubblar verkligen i magen och det bränner i halsen... Shit!
För alla er som inte provat att dricka yes, den gröna varianten så smakar det inget vidare...

Inte det minsta trött är jag heller men jag vet att jag kommer att vara betydligt tröttare när klockan ringer klockan 06:00 i morgon...
Söndagsångest - ja!

Kommentarer
Postat av: mamsen

Det är kanske bättre med citron"smak"!!

2007-02-19 @ 09:55:32
Postat av: Jempan

Oj..hihi..det lät inte så gott du..men tänk vad ren och fin din mage blir nu ;)
Det var mkt skönt att vara hemma i byn i helgen. träffade din Mr en sväng på gården. Han hade det nog bra..smaskade på en öl mitt på dan minsann :)
Kram kram

2007-02-19 @ 11:43:24
Postat av: Kattis

Jenny >> En öl mitt på dagen... Det har han inte sagt något om... Förstår att det var skönt att komma hem en sväng! Längtar tills det är min tur på fredag... Ser framemot att ta några svängar på söndag!! Kram kram

2007-02-19 @ 12:03:41
Postat av: Hillevi m. mor

Hej och tack för en trevlig lunchdate.

Vi har kollat med mormor och farsan och verkar få grönt ljus för en sportlovsvecka i Härliga Härjedalen v. 9 - fantastiskt kul om erbjudandet att åka med dej fortfarande står fast! Morsan kan ju läsa karta, peppa med roliga göteborgshistorier, fixa fika samt ev. köra en bit ;-) Jag ska sova och vara allmänt söööt.
Kram

2007-02-19 @ 16:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback